بلاگ

فناوری Deep Fake با کمک هوش مصنوعی

به روزگار دیپ فیک ها خوش آمدید. روزگاری می‌شد به ویدیوها برای صحت یک موضوع استناد کرد اما حالا دیگر چنین چیزی فراهم نیست و در آینده نزدیک، هر کسی می‌تواند یک ویدیو دیپ فیک درست کند و از آن، سو استفاده کند. تکنولوژی که برای ساخت این ویدیوهای دیپ فیک استفاده می‌شود، مدام در حال پیشرفت است و بعید نیست در آینده نزدیک، شاهد آسیب‌های ایجاد شده توسط دیپ فیک باشیم.

زمانه ای که در آن نه باید به گوش اعتماد کرد و نه به چشم، یا دست‌کم به گوش و چشم آموخت که اصل را از جعل تشخیص دهند. ویدیوی باراک اوباما که در مثال خواهید دید، تنها نمونه‌ای از محتوایی است که به آن “دیپ‌فیک” (یا جعل عمیق) می‌گویند.

واقعیت این است که دیپ فیک طی سال‌های اخیر، بیشتر از آنکه به عنوان یک سرگرمی مفرح مطرح باشد به یک نگرانی بسیار بزرگ برای افراد سرشناس، سیاستمدارها و بالاخص هنرمندان تبدیل شده است. هر قدر جلوتر می‌رویم، فناوری ساخت این ویدیوها پیشرفته‌تر می‌شود و این موضوع یعنی تشخیص ویدیوهای دیپ فیک از ویدیوهای واقعی روز به روز به کار سخت تری تبدیل می‌شود.

دیپ فیک که از ترکیب دیپ لرنینگ و فیک تشکیل شده، یک روش نرم‌افزاری بر اساس هوش‌ مصنوعی است که از طریق آن می‌توان محتواهای صوتی و تصویری را بدون آنکه کسی به آسانی متوجه شود، دستکاری کرد. 

 

اشتراک گذاری:

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید